fbpx

Coagulatie

Coagulatietherapie is een effectieve techniek om storende, goedaardige huidoneffenheden zoals ouderdomswratten, ouderdomsvlekken, steelwratjes en kersenwratjes te behandelen. Tijdens deze behandeling wordt de oneffenheid in de huid verhit of weggebrand met behulp van een puntige elektrode, die net boven de huid wordt gehouden. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaar nadat het korstje is afgevallen.

Voorbereiding op de behandeling

Voor een optimaal resultaat adviseren we om de behandeling uit te laten voeren op een niet-zongebruinde huid. Breng voorafgaand aan de behandeling geen crèmes of make-up aan op het te behandelen gebied.

De behandeling

Na desinfectie en ontvetting van de plek wordt de oneffenheid verhit of weggebrand. De behandeling kan als gevoelig worden ervaren, maar over het algemeen wordt deze goed verdragen.

Nazorg na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid tijdelijk rood worden en lichte zwelling vertonen. Vervolgens zal er een korstje ontstaan op de plek waar de oneffenheid zich bevond. Gemiddeld valt dit korstje er vanzelf af na 5-10 dagen.

Adviezen na de behandeling:
• Bescherm het behandelde gebied gedurende vier weken met een zonnebrandcrème met minimaal SPF30. Breng de zonnebrandcrème elke twee uur opnieuw aan wanneer u buiten bent.
• Vermijd krabben aan het behandelde gebied en dep voorzichtig droog.
• Voorkom gedurende de eerste 24 uur na de behandeling het gebruik van hete douches, baden, zwemmen en sauna’s.

Gratis intake

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Huidtherapeut - schoonheidsspecialiste

Nog vragen? Whatsapp of bel naar 06 239 20 209

Resultaat steelwratjes
Resultaat na één behandeling
Coagulatie
Eerste 15 min€ 35
Daarna per 5 min€ 5
Vervolg behandelingv.a. € 25

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Bij de meeste verzekeraars worden bezoekjes aan de huidtherapeut vergoedt. Dit is overigens niet het geval bij alle verzekeraars. Als je wilt weten of jouw behandelingen bij de huidtherapeut worden vergoed is het verstandig om contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Ook is het handig om de polisvoorwaarden goed door te lezen.