fbpx

Coagulatie

Coagulatietherapie is een behandeltechniek om storende, goedaardige huidoneffenheden te behandelen. Zoals ouderdomswratten, -vlekken, steelwratjes en kersenwratjes. Door de warmte van de naald wordt een oneffenheid in de huid verhit of losgebrand. Nadat het korstje er afgevallen is zie je het resultaat van de behandeling.
 

Voor de behandeling

Voor een mooier resultaat wordt het geadviseerd om de behandeling op een niet zongebruinde huid uit te laten voeren. Voor de behandeling gelieve geen crèmes of make-up aanbrengen.

De behandeling

Na het desinfecteren en ontvetten van de laesie wordt de oneffenheid verhit of losgebrand. De behandeling wordt als gevoelig ervaren.

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal de huid tijdelijk rood worden en kan lichte zwelling optreden, later zal een korstje komen waar de oneffenheid zat. Het korstje zal gemiddeld na 5-10 dagen er vanzelf afvallen.
Adviezen na de behandeling:
• Gedurende vier weken het behandelde gebied met minimaal SPF30 beschermen (als je buiten bent iedere twee uur herhalen).
• Niet krabben aan het behandelde gebied en voorzichtig afdrogen.
• Voorkom heet douchen, baden, zwemmen en sauna gebruik in de eerste 24 uur na de behandeling.

Gratis intake

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Huidtherapeut - schoonheidsspecialiste

Nog vragen? Whatsapp of bel dan naar 06 239 20 209 of vul het contactformulier in.

Resultaat steelwratjes
Resultaat steelwratjes
Coagulatie 
Eerste 15 min€ 35
Daarna per 5 min€ 5
Vervolg behandelingv.a. € 20

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Bij de meeste verzekeraars worden bezoekjes aan de huidtherapeut vergoedt. Dit is overigens niet het geval bij alle verzekeraars. Als je wilt weten of jouw behandelingen bij de huidtherapeut worden vergoed is het verstandig om contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Ook is het handig om de polisvoorwaarden goed door te lezen.