fbpx

Maak Kennis met de Huidtherapeut
in IJsselstein

Ben je opzoek naar een schoonheidssalon in IJsselstein? Als je normaal gesproken kiest voor een behandeling bij een schoonheidsspecialiste in IJsselstein dan is het verstandig om eens na te denken over een alternatief. Bij een huidtherapeut krijg je dezelfde diensten (en vaak nog zelfs iets meer). Ook hoeft dit niet duurder te zijn, maar je weet wel dat de juiste handen jouw gezicht aanraken. Tijd om eens wat meer te leren over een bezoek aan een huidtherapeut? Lees dan snel verder, want ik leg je graag alles uit over wie ik ben en wat ik doe!

Beschrijving van een huidtherapeut

Veel mensen denken dus dat een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste IJsselstein hetzelfde is. Aangezien het toch wel een belangrijk verschil is zal ik je het een en ander laten zien omtrent de functie van een huidtherapeut. Misschien een beetje technisch, maar zo weet je beter wat ik voor je kan betekenen. Een huidtherapeut heeft een gespecialiseerde opleiding gedaan om huidverzorgingsbehandelingen voor cliënten te verzorgen, meestal in zelfstandige praktijken, kuuroorden en dokterspraktijken. Een huidverzorgingsspecialist, ook wel eens aangeduid als een estheticus, heeft een vergunning van de overheid en is gekwalificeerd om de huid van een persoon te onderzoeken.

Daarnaast kan ik voor je als huidtherapeut de juiste behandelingen voorstellen om zo de gezondheid van de huid te verbeteren. Ik ben goed op de hoogte van huidaandoeningen die verschillende gebieden van het lichaam en gezicht beïnvloeden, denk hier bijvoorbeeld aan acne of aan rimpels. Ik voer gezicht reinigende behandelingen, ontharing, chemische peelings en lymfedrainagetechnieken uit. Andere taken die ik op mij neem omvatten het aanbevelen van producten op basis van de verbetering van de huid. Ook wanneer het nodig is om jou als klant door te verwijzen naar de dermatoloog kan ik hier een begeleidende rol in spelen.

Huidtherapeut, schoonheidsspecialiste IJsselstein

Wie ben ik?

Ik ben geen schoonheidsspecialiste IJsselstein maar een Huidtherapeut. Voordat ik inga op de verschillende voordelen die je zult ondervinden wanneer je kiest voor een huidtherapeut is het van belang om wat meer te laten over wie ik ben en waar ik vandaan kom. Ik heb voor een lange tijd gewerkt bij diverse privéklinieken. Tijdens deze periode merkte ik dat de prijzen van de behandelingen hoog waren. Door deze hoge prijzen is het voor veel mensen niet mogelijk om langs te gaan bij een huidtherapeut in IJsselstein. Dit is de reden geweest dat ik voor mijzelf ben begonnen. Door de lagere prijzen is het op deze manier wel voor iedereen mogelijk om een dergelijke behandeling te ondergaan. Aangezien ik bij alle instanties ben aangesloten kan je vaak ook nog eens alles vergoed krijgen (hier straks meer over).

Schoonheidsspecialiste IJsselstein of een Huidtherapeut

Nu je weet wat een huidtherapeut is en wat ik voor je kan betekenen is het hoog tijd om te kijken naar de voordelen van een huidtherapeut ten opzichte van een normale schoonheidsspecialiste in IJsselstein. Om het je wat makkelijker te maken heb ik de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet, zo weet je precies wat je te wachten staat:​

 • Veel goedkoper
  Zoals ik al even kort heb aangestipt is het veel goedkoper om langs te gaan bij een huidtherapeut. Dit komt met name door het feit dat wij als huidtherapeuten aangesloten zijn bij de verzekering. Hierdoor is het mogelijk om aanvullende dekking te krijgen om zo de kosten te laten vergoeden. Op die manier is het voor iedereen mogelijk geworden om langs te komen voor een behandeling ter bevordering van de huid.
 • Hoge mate van expertise
  Daar komt ook nog eens bij dat een huidtherapeut over het algemeen meer ervaring en kennis heeft dan een schoonheidssalon in IJsselstein. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je optimaal geholpen zal worden tijdens de behandeling. De persoonlijke adviezen in combinatie met de hoge mate van kennis en ervaring zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in goede handen bent.

Mogelijke behandelingen bij de huidtherapeut

Er zijn een hele hoop verschillende soorten behandelingen voor de huid die je kunt ondergaan bij een huidtherapeut die een schoonheidsspecialiste IJsselstein niet heeft. Een groot deel van de behandelingen komt overeen met de behandelingen van een schoonheidssalon in IJsselstein, echter zijn er ook enkele unieke behandelingen. Ik heb het weer even voor je op een rijtje gezet:

 • CHEMISCHE PEEL
  Een exfoliatieproces, zeer effectief bij de behandeling van een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, beschadiging door de zon, acne, milde littekens, verbetering van de algemene helderheid en tint van de huid. Peels kunnen mild, matig of diep zijn.

 • EXFOLIATIE
  Het handmatig verwijderen van dode huidcellen (scrubben of met behulp van een systeem zoals microdermabrasie), met een chemische peeling (een product dat ervoor zorgt dat dode huidcellen zich afscheiden), of met een enzymatisch product dat dode huidcellen verteert.
Peeling tegen acne en onzuiverheden
 • EXTRACTIE
  Dit is het proces van dieptereiniging van de poriën, met behulp van gehandschoende handen en katoen of weefsel rond de vingers, met zachte druk om de inhoud van de poriën te verwijderen.

 • MICRODERMABRASIE
  Het proces om de huid weer glad te maken met behulp van een machine die de epidermale (buiten)laag van de huid schuurt en die ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden weggehaald. Het kan zeer nuttig zijn voor het verbeteren van huidtextuur, de huid voelt weer helemaal zacht aan.
Acne therapie, dieptereiniging, acne behandeling
 • MICRONEEDLING
  Ultradunne naaldjes maken gaatjes in de huid waarbij het wondgenezingsproces tot gang komt. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en zal de huid opnieuw steviger en elastischer worden. De doorbloeding neemt toe en door de stoffen die vrijkomen zal de aanmaak van gezonde huidcellen versnellen. De huid wordt dikker en krijgt meer volume.
Micro needling, mesotherapie voor een jonge huid
 • MASKER
  Masker bevatten een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die de huid intensief zal voeden en hydrateren. Ieder masker heeft unieke eigenschappen en zal zorgvuldig uitgekozen worden op jouw huidtype. Een masker kan ook na een peeling of microdermabrasie toegepast worden om de huid sneller te laten herstellen. 
Masker
 • EPILEREN EN VERVEN
  Om de behandeling compleet te maken kan je de behandeling uitbreiden met het epileren en/of verven van de wenkbrauwen en wimpers.
Epileren wenkbrauwen, verven wenkbrauwen, verven wimpers

Door te kiezen voor een huidtherapeut zal je veel meer voordelen ondervinden dan wanneer je kiest voor een schoonheidsspecialiste in IJsselstein. Bij mij op de site vind je nog veel meer informatie over de behandelingen en diensten. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht en ik sta klaar om deze voor je te beantwoorden. Maak vandaag nog een afspraak met mij als huidtherapeut en ik zorg ervoor dat je veel geld kunt besparen als het aankomt op de huidverzorging en natuurlijk kunt stralen met een mooie gladde, gezonde huid!