fbpx

Laserontharing

Wanneer je last hebt van overmatige en ongewenste haargroei is laserontharing DE oplossing. Bij laserontharing worden haren veilig en effectief in een paar behandelingen aangepakt. Ingegroeide haren, snijwondjes en irritaties worden verleden tijd. Deze behandeling is zeer geschikt voor haren met pigment. Zijn de haren blond, rossig, wit of grijs? Dan zou elektrische epilatie een geschikte behandeling zijn. 

Voor de behandeling

Minimaal 4 tot 6 weken voor de behandeling mogen de haren niet worden geharst of geëpileerd (scheren en knippen mag wel). Ook mag je in deze periode geen gebruik maken van de zonnebank of zelfbruinende producten. Vermijdt zon op de te behandelen delen van je lichaam en gebruik een hoge SPF om het gebied niet te laten bruinen. Scheer de haren met voorkeur één  dag voor de behandeling*. 

De behandeling

Het gebied wordt bepaald en afgetekend als dat nodig is, hierna zal er een dunne laag gel aangebracht worden. Dit is voor de geleiding van de laserstraal en ter verkoeling van de huid. Een laserpuls voelt aan alsof er een elastiekje tegen de huid schiet. Dit is gevoelig, maar trekt snel weg. De kop van de laser koelt direct de huid tijdens de behandeling. De behandeling wordt één keer in de vier tot twaalf weken herhaald.

Na de behandeling

Als de huid thuis nog warm aanvoelt kan de huid extra gekoeld worden met een coldpack. Het is verstandig om direct na de behandeling niet te heet te douchen, baden en sauna te mijden. Bescherm de huid goed met minimaal SPF30.

Gratis intake

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Huidtherapeut - schoonheidsspecialiste

Nog vragen? Whatsapp of bel dan naar 06 239 20 209 of vul het contactformulier in.

Meest gestelde vragen

Vaak wordt laserontharing voor het gezicht geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering. Informeer bij de zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig om een haarreductie van (minimaal) 80% te verkrijgen. De haren die overblijven zijn dunner.

Laserontharing wordt definitief of permanent ontharen genoemd en de haren die zijn behandeld zijn ook vernietigd. Het is wel belangrijk om te weten dat er door hormoonschommelingen (zoals de overgang of zwangerschap) of medicijngebruik weer nieuwe haargroei kan ontstaan. Dan is het advies om een afspraak te maken voor een herhaalbehandeling. 

Bij een effectieve behandeling wordt het als gevoelig ervaren. 

Nee. Een laserbehandeling is effectiever en geeft een mooi, snel en langduriger resultaat dan een IPL of DPL behandeling. 

De MeDioStar van Asclepion is een diode laser met een golflengte van 810-940nm. Een diode laser met 810nm is de gouden standaard (werkt het beste uit onderzoeken) voor laserontharing. Met de unieke technologie is deze laser geschikt voor donkere huidtypes, uiteraard ook voor lichte huidtypes. Met de 360 graden koeling is de behandeling comfortabel en wordt het risico op complicaties verlaagd.

Korting!

2 zones: 20% korting
3 zones: 25% korting
4 zones of meer: 30% korting 

Korting geldig op de totaalprijs. Niet geldig icm andere kortingacties.

Hou Social Media in de gaten voor kortingsacties!

Laserontharing gelaat 
Bovenlip€ 45
Kin€ 55
Bakkebaarden€ 55
Wangen€ 80
Wenkbrauwen tussenstuk€ 30
Oren€ 45
Hals€ 75
Gezicht volledig€ 150
Laserontharing bovenlichaam 
Oksels€ 70
Nek€ 75
Onderarmen€ 110
Bovenarmen€ 110
Schouders€ 100
Borst€ 100
Buik€ 120
Rug volledig€ 220
Navellijn€ 40
Handrug en vingers€ 60
Laserontharing onderlichaam 
Bikinilijn€ 70
Brazilian incl bikinilijn€ 130
Onderbenen€ 160
Bovenbenen€ 180
Billen€ 120
Bilnaad€ 55

*Wanneer het gebied nog geschoren dient te worden zal een toeslag van 10% van de originele behandelprijs berekend worden.