fbpx

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, ‘mechanische’ peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Het apparaat zuigt de huid vacuüm en tegelijkertijd wordt het bovenste huidlaagje er gecontroleerd afgeschaafd. De huid krijgt een betere doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd. Tevens verhoogt de productie van collageen en elastine. De huid zal gladder voelen en er stralender uitzien. Het voordeel ten opzichte van een peeling is dat deze behandeling nauwkeuriger qua intensiteit ingesteld kan worden. Microdermabrasie kan worden toegepast bij (acne)littekens, fijne lijntjes, rokershuid, grove poriën en/of grove huidstructuur.

Voor de behandeling

Om het resultaat van een microdermabrasie behandeling te vergroten is een goede voorbereiding van de huid belangrijk. Welke producten zorgen voor een goede voorbereiding worden besproken tijdens het consult.
Minimaal één week voor de behandeling de huid beschermen tegen de zon.

De behandeling

Voor de microdermabrasie zal de behandeling starten met een oppervlaktereiniging waarbij talg, vuil en dode huidcellen verwijderd worden. Het handstuk met een diamantenkopje wordt over de huid bewogen, terwijl die vacuüm zuigt. Over het algemeen wordt deze behandeling niet als onprettig ervaren. De behandeling wordt afgesloten met een product met actieve ingrediënten en een zonbescherming.

Na de behandeling

Direct na de behandeling voelt je huid zachter aan en zal de huid tijdelijk roder zijn dan gebruikelijk. Voor een optimaal resultaat is het volgen van een kuur aanbevolen.
Adviezen na de behandeling:
• Gedurende vier weken met minimaal SPF30 beschermen (als je buiten bent iedere twee uur herhalen)
• De huid reinigen met een milde reiniger
• Niet scrubben
• Vermijd producten met alcohol

Meer informatie?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake. 

Huidtherapeut - schoonheidsspecialiste

Nog vragen? Whatsapp of bel dan naar 06 239 20 209 of vul het contactformulier in.

Microdermabrasie
Gelaat€ 40
Gelaat, hals en decolleté€ 55

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Behandelingen bij de huidtherapeut worden door veel verzekeraars gedekt. Vaak staat in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar beschreven of deze behandelingen worden gedekt. Als je na het lezen van de polisvoorwaarden nog steeds niet zeker weet of de behandelingen gedekt worden is het verstandig om contact op te nemen met jouw verzekeraar.