fbpx

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website ‘www.huidzorgtotaal.nl’. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Huidzorg Totaal is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Aansprakelijkheid
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Huidzorg Totaal niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Huidzorg Totaal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Copyright / Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op deze website is eigendom van Huidzorg Totaal. Zonder toestemming is het niet toegestaan om informatie van deze website te kopiëren.

Behandelresultaten
Het resultaat van een behandeling is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. De behandelresultaten die op de site worden beschreven geven een weergave van de gemiddelde behandelresultaten.