fbpx

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en is zeer effectief bij de behandeling van littekens.

Bij een slechte doorbloeding zijn celwanden bijna niet in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Door de stevige massagegrepen wordt de doorbloeding bevorderd en is de huid beter in staat voedingstoffen op te nemen, de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en de celdeling wordt bevorderd. Ook de aanmaak van fibroblasten worden gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De huid wordt steviger, gladder en strakker.

Voor de behandeling

Bindweefselmassage kan een behandeling op zich zijn maar kan ook in combinatie met andere behandelingen. Laat je hierover tijdens de intake informeren.

De behandeling

Er zullen wisselende grepen worden toegepast om de doorbloeding te stimuleren en het litteken soepeler te maken. Voor een mooier resultaat kan deze behandeling gecombineerd worden met micro-needling.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden weer opgepakt worden. Houdt er rekening mee dat de huid rood gekleurd kan zijn. In enkele gevallen kunnen er blauwe plekken ontstaan.
Afhankelijk van de doelstelling, de huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Gebruikelijk wordt er met 6 behandelingen begonnen en dit kan uitgebreid worden naar meerdere behandelingen indien gewenst.

Gratis intake

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Huidtherapeut - schoonheidsspecialiste

Nog vragen? Whatsapp of bel dan naar 06 239 20 209 of vul het contactformulier in.

Bindweefselmassage
Littekenva € 35

VERGOEDING ZORGVERZEKERING

Als bindweefselmassage ingezet wordt op een litteken wordt het in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg dan jouw zorgverzekeraar en lees de polisvoorwaarden van de verzekering zorgvuldig door.